Pvä 1 (81 km): Kaste

Eeppinen pyöräreissuni on alkanut! Olen Hassendorffissa.

Eilen illalla myöhään tultiin laivalla Travemundeen, ja sieltä ajettiin pakulla Hampurin eteläpuolelle leiriin. Sieltä leiristä minä tänään lähdin polkemaan kaatosadekuurojen saattelemama.

image

Tässä vielä porukka koossa aamukahvilla. Vartin päästä repesi taivas.

Ja satoi sitten enemmän tai vähemmän koko päivä. Mutta reitti oli kiva. Pieniä kyliä 5-10 km välein, ja suureksi osin hyviä teitä.

image

Kivaa.

image

Saksalaiset tajuaa. Oma kaista mulle.

On muuten aika järkyttävän näkönen säkki pyörän perässä. Vaikka laukut on vedenkestäviä ja edustavat, päätin verhota ne vielä vanhalla risasella sadesuojalla. Tuntuu paremmalta jättää pyörä parkkiin esim kaupan edustalle kun teltta ei pötköttele esillä. Ehkä turhaa, mutta vara ja vene.

Pyöräily vähän tökki ja tuntui raskaalta, mutta uskon sen johtuvan osittain siitä että olin niin fiiliksis että unohdin hengittää. Toivon että reissu ei lopu lyhyeen. Polveni ovat olleet herkällä tuulella viime aikoina ja tänään ne taas juimivat. Olin niitä pari viikkoa yrittänyt lepuutella ennen reissua, mutta näköjään turhaan. Ottaa kyllä päähän julmasti jos reissu loppuisi lyhyeen polvien takia. Mutta hys, ne jupinat sitten kun se hetki tulee…

image

Kuiva nudelihetki.

Huomenna ponkaisen Bremenin läpi!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Pvä 1 (81 km): Kaste

  1. sidu, ja hitta kommentfälte! Hurja kvinno hörrdu, jag e lite i chock ännu tror jag!Hoppas kroppen håller, e gårravonsjuk på allt va du kommer att sii , så långt från min vardag man kommer..Många massor kramar, kommer absolut ti följ me var du e!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s