Matkasuunnitelma

Päätin lähteä Eurooppaan pyöräilemään kuukaudeksi.

Ensin ajattelin että en voi, mutta sitten jossain vaiheessa tajusin että tietenkin voin. Olen aikaisemmin tehnyt 400-700 km pyöräreissuja Suomessa, joten tästä tulisi ensimmäinen reissu ulkomailla, ja huomattavasti pidempi kuin aikaisemmat. Olen tottunut polkemaan yksin, se sopii minulle, ja oli luontevaa tällekkin reissulle. Asuntoni on telttani.

image

Tämä on rouhea reittisuunnitelmani

Suunnitelmani on ajaa Hampurista Chamonixiin kuuden maa kautta, eli Saksasta Hollannin, Belgian, Luxemburgin, Ranskan ja Sveitsin kautta Ranskan Chamonixiin, Mont Blancin juurelle. Matkaa reitille tulee Google mapsin mukaan n 1500 km, mutta kiemuroiden ja toilailujen kanssa varmaan pari sataa enemmän. Aikaa on 26 päivää. Mielestäni hyvänoloinen reittivalinta, jonka aikana pystyy hyödyntämään erilaisia pyöräilyreittejä. En ole tosin ollenkaan niin varma pääsenkö perille asti. Päivämatkat yritän pitää kohtuullisina (80-90 km) ja lepopäiviä myös, mutta polvien ylirasitusoireet muutama viikko ennen lähtöä huolestuttaa.

Reitin ja aikarajan muodostivat se, että olin jo ennen älynväläystäni päättänyt lähteä parin kaverin matkaan heidän kiipeilyreissulle Alpeille. Laivaliput oli jo varattuna ja pakulla mentäisiin. Ensin ajattelin että teen vaelluksia ja harjoittelen viisautta jossain vuoren rinteellä, mutta jokin tässä suunnitelmasa ei kolahtanut. Kunnes sitten päätin pyöräillä. Se ajatus jännitti ja ahdisti juuri sen sopivan verran, että tiesi sen olevan hyvä. Ja pyöräillessäkin voi viisastua.

Miksi haluan julistaa reissuani koko kansalle? Katso Tarkoitus.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s