Tarkoitus

Mikä tarkoitus on yhtä avaruuden hiekanjyvää kiertävällä elämällä, yhellä ihmisellä, koko ihmiskunnalla?

Kukaan ei tiedä. Ehkä ei mikään. Onneksi sentään blogillani on!

En ole ikinä seurannut blogeja, enkä tuntenut mitään tarvetta pitää semmoista. Tuntuu että kun yhden asian saa kirjoitettua, niin siinä samassa on jo ehtinyt muuttaa mieltään asiasta. Enkä jaksaisi olla mielenkiintoinen, olen realisti, ja ehkä hödyllisempää olisi jutella naapurin mummolle. Noh, nyt kuitenkin päätin pitää, ja syy on seuraava.

Kun aloin viihdyttää itseäni ajatuksella kuukauden pyörämatkasta yksin Euroopassa, myönnän että ajatus vähän ahdisti. Ei yksinolo sinänsä, koska viihdyn omillani ja uskon että juttuseuraa löytyy maapallolta aina tarvitaessa. Yksin reissaamisessa on noin yleisesti omat haasteensa, mutta naisena koen myös tietynlaista turvattomuutta. Jostain syystä tuntuu että sitä ei saisi myöntää. Arvelen kuitenkin että juuri tämä turvattomuuden huoli on monelle kynnys.

Etsin netistä yksin pyöräilevien naisten kokemuksia. Niitä löytyi rutkasti eräältä sivustolta, http://www.skalatitude.com (WOW, women on wheels), ja tämä inspiroi minua suuresti. Jotkut polkevat yksin pyörällänsä maailman syrjäisimmissäkin kolkissa Aasiassa, Etelä amerikassa ja Afrikassa! Reissuni on sangen kesy näihin verrattuna, mutta päätin kuitenkin jaka oman kokemukseni, jos siitä vaikka olisi jollekkin iloa.

Tietenkin on myös mukavaa pitää äiti ja isä, ja muut kiinnostuneet, ajan tasalla kuulumisista kuvien kera.

image

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Tarkoitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s